SAG

Samen met Autisme

Over Samen met Autisme

Samen met autisme is een online cursus voor ouders en verzorgers met een kind met autisme.

Het biedt een helpende, praktische en gezinsbrede aanpak voor gezinnen waarbij er één of meerdere kinderen zijn met autisme.

De cursus is zorgvuldig ontwikkeld naar aanleiding van vele vragen van ouders en verzorgers die preventief zochten naar praktische, snelle en laagdrempelige handvatten, met daarbij een specialistische focus op autisme.

Er kan meteen gestart worden en er zijn geen wachttijden of een aanvraagperiode. Ouders kunnen via www.samenmetautisme.nl zelf de cursus bestellen en toegang krijgen tot de leeromgeving. De cursus kan zo in eigen tempo worden gevolgd in de eigen thuisomgeving. De cursus kan op zichzelf worden gevolgd, of kan worden aangevuld met verdere gesprekken om specifieke vragen nog meer op maat te maken.

Het aanbod is vooral bedoeld als preventie zodat gezinnen snel weer in een fijne flow komen met elkaar, er meer onderling begrip is en er weer groei kan plaatsvinden. Het kan op zichzelf staan of kan als overbrugging dienen tijdens een wachtperiode voor verdere hulp.

Voor meer informatie en inhoud, eventuele mogelijkheden tot samenwerking en huidige tarieven, zie www.samenmetautisme.nl

Organisatie

Naam: Samen met Autisme

Regio: Oost_Gelderland

logo

Rubrieken

- Advies en informatie

- Coaching/begeleiding

- Behandeling/diagnostiek/therapie

- Training professionals

Solverwp- WordPress Theme and Plugin

Ga naar de inhoud