SAG

STYX coaching & training

Over STYX coaching & training

STYX coaching & training biedt individuele begeleiding en beschermd wonen aan. De begeleiding, coaching en training heeft als doel een bijdrage te leveren aan de persoonlijke ontwikkeling en is altijd gericht op het vergroten van de zelfstandigheid. De begeleiding die wij leveren is zeer praktisch van aard. Samen zoeken we naar oplossingen, mogelijkheden en kansen.

Op twee locaties in Amerongen biedt STYX in samenwerking met woningbouwvereniging beschermd wonen aan. Daarnaast wordt er beschermd wonen thuis geboden, cliënten ontvangen in hun eigen woning begeleiding en kunnen een beroep doen op de 24 uurs voorzieningen van STYX. De begeleiding is op de belangrijke momenten van de dag altijd in de nabijheid aanwezig en is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar telefonisch bereikbaar.

Naast de groepsmomenten in de woonvorm is er ook een nauwe samenwerking met fiets café de Proloog (gevestigd in de Allemanswaard) o.a. op het gebied van dagbesteding, werkervaringsplekken en sociale interactie.

Om door STYX begeleid te worden is een passende indicatie nodig vanuit de Wmo of Wlz. STYX biedt begeleiding in Ede, Veenendaal en in de regio's Zuid Oost Utrecht, Rivierenland en Lekstroom.

Organisatie

Naam: STYX coaching & training

Regio: Veluwe

logo

Rubrieken

- Coaching/begeleiding

- Dagbesteding/werk

- Wonen met behandeling/begeleiding

Solverwp- WordPress Theme and Plugin

Ga naar de inhoud