SAG

Appel en Jij

Over Appel en Jij

Mijn naam is Nathalie Appel. Ik heb een praktijk, Appel en jij, waar ik werk als orthomoleculair therapeut voor kinderen. Vanuit mijn achtergrond in het onderwijs ben ik enorm geïnteresseerd in een gezonde aanpak van problemen bij kinderen met ADHD en Autisme.

Bij kinderen met adhd en autisme gaat het een stuk beter als ze hun voeding aanpassen en wellicht aanvullen met supplementen. Hun concentratie wordt beter, hun energie niveau gaat omhoog, agressiviteit en druk gedrag neemt af.
Langzaamaan komen er steeds meer bewijzen dat er een verband is tussen autisme en voeding.
We realiseren ons steeds meer dat het menselijk lichaam een veel groter vermogen heeft om zichzelf te genezen dan dat men ons wilde doen geloven.

Jullie zijn echt niet de enigen en als voedingsspecialist en orthomoleculair therapeut kan ik jullie helpen! We pakken de oorzaak aan in plaats van alleen de klachten te bestrijden. Samen nemen we de voeding en leefstijl onder de loep en maken een persoonlijk plan, wetenschappelijk onderbouwd, dat past binnen jullie gezin, zodat er positieve veranderingen komen die jullie ook goed vol kunnen houden. Klinkt dat goed?

Organisatie

Naam: Appel en Jij

Regio: Veluwe

logo

Rubrieken

- Advies en informatie

- Coaching/begeleiding

- Behandeling/diagnostiek/therapie

Solverwp- WordPress Theme and Plugin

Ga naar de inhoud