SAG

REA College Nijmegen/Arnhem

Over REA College Nijmegen/Arnhem

REA College Arnhem/Nijmegen leidt jongeren met een beperking toe naar passende en duurzame arbeid. Dit doen we door branchegericht te certificeren en onze studenten actief te begeleiden naar een passende en duurzame arbeidsplek.

Voor jongeren die nog geen keuze hebben gemaakt is er de Talentenexpeditie of een Ontwikkeltraject.
De TalentenExpeditie is een 8 weeks oriëntatieprogramma waarin met de deelnemer breed gekeken wordt wat een passende vervolgstap binnen REA College of elders is. In het ontwikkeltraject hebben we dezelfde doelstelling, maar is er naast oriëntatie, veel ruimte voor de ontwikkeling van de deelnemer op persoonlijk en sociaal-emotioneel vlak. Dit programma duurt minimaal 6 maanden. Hierin zit maatwerk.

REA College kwalificeert jongeren voor de reguliere arbeidsmarkt. Dit doen we door branchegericht te certificeren op de vakgebieden; zakelijke dienstverlening, logistiek en facilitair, ICT, mediadesign, groenopleiding en metaalopleiding. Andere richtingen zijn in overleg mogelijk.

Tijdens en na de kwalificatie wordt er actief bemiddelt naar een passende en duurzame werkplek. Als er een passende werkplek gevonden is begeleiden we via jobcaoching op de werkplek.
We hebben locaties in Nijmegen, Groesbeek en Arnhem.

Meer informatie op: www.reacollege.nl

Organisatie

Naam: REA College Nijmegen/Arnhem

Regio: Zuid_Gelderland

logo

Rubrieken

- Coaching/begeleiding

- Onderwijs

Solverwp- WordPress Theme and Plugin

Ga naar de inhoud