SAG

AutismeCafeBijSchenkers

Over AutismeCafeBijSchenkers

Met ingang vanaf woensdag 18 mei gaat het Autisme Café in Apeldoorn verder bij Schenkers. Tussen 19.00 en 22.00 uur zijn bezoekers hier welkom. Vriendelijk het verzoek om vooraf via de website te doen aanmelden.

Voor en door mensen met autisme. In het gezellige Autisme Café bij Schenkers van Kinsbergenstraat 8, 7311 BM te Apeldoorn, willen we een maandelijkse avond gaan organiseren, speciaal voor normaal tot hoogbegaafde volwassenen met een vorm van autisme, die op zoek zijn naar een ongedwongen, veilige en vooral fijne plek  om even onder gelijkgestemden te zijn. Een plek waar ruimte is om jezelf te zijn en samen leuke dingen te doen. Denk hierbij aan een spelletjesavond, samen elkaars muziek afspelen, meedoen aan een pub-quiz of gewoonweg een kleurplaat maken.

Consumpties zijn voor eigen rekening.

Deze avond is bedoeld voor mensen met autisme, die bij ons willen en kunnen aanschuiven en meedoen. We denken hierbij juist niet aan de gebruikelijke gespreksgroepen. Dus gewoon even de deur uit en samen er een gezellige avond van maken is het idee.

Er is een ervaringsdeskundige met autisme aanwezig.

Raadpleeg de website eerst voorgaande een bezoek te brengen.

Voor vragen neem gerust contact met ons op.

Organisatie

Naam: AutismeCafeBijSchenkers

Regio: Veluwe

logo

Rubrieken

- Vrijetijd/sport

Solverwp- WordPress Theme and Plugin

Ga naar de inhoud