SAG

's Heeren Loo

Over 's Heeren Loo

Groot Schuylenburg
In het Apeldoornsche Bosch ligt woonzorgpark Groot Schuylenburg. Hier wonen en werken mensen met een verstandelijke beperking en/of andere beperking in een beschermde omgeving. Op het terrein zijn alle voorzieningen aanwezig, zoals een bakkerij en een zwembad. We helpen hen hun leven in te vullen zoals zij dat zelf willen. We helpen hen het beste antwoord te vinden op de grote en kleine vragen die voor hen belangrijk zijn. Met lichte zorg waar het kan, en (tijdelijk) intensieve zorg als het nodig is.

't PASS
’t PASS is een samenwerking tussen zorgorganisatie ’s Heeren Loo en woningstichting Ons Huis. Om gebruik te maken van de ondersteuning van ’t PASS is een diagnose ASS nodig.

Met meer dan 125 jaar aan kennis en ervaring uit de praktijk en uit ons wetenschappelijke onderzoek zijn we bovendien een waardevolle gesprekspartner voor iedereen die werkt met mensen met een beperking. Zo helpen we cliënten én verwijzers verder. Binnen 's Heeren is Loo veel kennis over autisme. We zorgen voor die kennis via scholing, Themanetwerk ASS, academische werkplaats autisme en wetenschappelijk onderzoek. Voor meer informatie: https://www.sheerenloo.nl/kennis-en-onderzoek/voor-wie-zijn-we-er/autisme

Contact

0629369983

https://www.sheerenloo.nl/

klantcontact.apeldoorn@sheerenloo.nl

Regenboogbrink 12, 7325BA Apeldoorn, Gelderland Nederland

Organisatie

Naam: 's Heeren Loo

Regio: Veluwe

logo

Rubrieken

- Advies en informatie

- Coaching/begeleiding

- Behandeling/diagnostiek/therapie

- Dagbesteding/werk

- Onderwijs

- Vrijetijd/sport

- Wonen met behandeling/begeleiding

Solverwp- WordPress Theme and Plugin

Ga naar de inhoud