SAG

Geefmede5

Over Geefmede5

Geef me de 5 is een wetenschappelijk onderbouwde praktische methodiek voor omgang met mensen met autisme. Het is een manier van kijken, benaderen en ondersteunen. De methodiek is gericht op ouders, begeleiders en zorg- en onderwijsprofessionals. Mensen die Geef me de 5 inzetten, kijken naar de oorzaak van gedrag en stemmen daar de aanpak op af. Met als doel:
- de informatieverwerking soepeler laten verlopen
- rust brengen in het gezin, de klas of de groep
- de zelfstandigheid van degene met autisme bevorderen
- zijn of haar kwaliteit van leven vergroten.

De methodiek is levensbreed inzetbaar, zowel binnen het gezin als op het gebied van wonen, school, werk, relaties en maatschappelijke participatie. En sluit aan op alle ontwikkelingsgebieden van degene met autisme: cognitief, fysiek, motorisch, sociaal en emotioneel.

De Geef me de 5-aanpak is specifiek ontwikkeld voor mensen met autisme, maar is ook effectief gebleken bij andere doelgroepen met een informatieverwerkingsprobleem, zoals mensen met een verstandelijke beperking, jonge kinderen, mensen met dementie of mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH).

Informatie en scholing
Geef me de 5 biedt informatie, lezingen, cursussen en een post-hbo-opleiding. Ook deelt grondlegger Colette de Bruin haar kennis via diverse boeken

Contact

0314820940

https:///www.geefmede5.nl

info@geefmede5.nl

Burgemeester van Nispenstraat 10, 7001BS Doetinchem, Gelderland Nederland

Organisatie

Naam: Geefmede5

Regio: Oost_Gelderland

logo

Rubrieken

- Onderwijs

- Training professionals

Solverwp- WordPress Theme and Plugin

Ga naar de inhoud