SAG

MEE Oost

Over MEE Oost

MEE maakt meedoen mogelijk. We zijn er voor iedereen die hierin door hun kwetsbaarheid of beperking wordt belemmerd. En voor de mensen om hen heen. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt! Voor organisaties fungeert MEE door haar jarenlange ervaring als kenniscentrum op het gebied van inclusie. We maken meer mogelijk door hen te helpen om inclusief te ondernemen.

Ons ideaal is een samenleving waarin iedereen meedoet, een inclusieve samenleving. MEE heeft uitgebreide kennis over het herkennen van en omgaan met mensen met een kwetsbaarheid of beperking. En jarenlange ervaring in het versterken van de eigen kracht van mensen en hun netwerk. We zien dan ook als geen ander de mogelijkheden voor ieder uniek persoon. En kennen de weg om er uiteindelijk zelf te komen. Dat is ons uitgangspunt.

MEE fungeert als kenniscentrum op het gebied van inclusie. We helpen organisaties om inclusief te ondernemen op het snijvlak van wens, verplichting én voordeel. Afhankelijk van uw behoefte, neemt MEE het vraagstuk, de projectleiding, het opleidingstraject en/of de uitvoering uit handen. En zorgt door middel van haar unieke, integrale werkwijze voor een succesvolle en duurzame implementatie dat het mes aan twee kanten doet snijden.

Organisatie

Naam: MEE Oost

Regio: Oost_Gelderland

logo

Rubrieken

- Advies en informatie

- Coaching/begeleiding

- Oudergroepen/ASS contactgroepen

- Training professionals

Solverwp- WordPress Theme and Plugin

Ga naar de inhoud