SAG

Autisme Spiegel

Over Autisme Spiegel

Autisme Spiegel is voor iedereen die behoefte heeft aan begeleiding en coaching bij de dagelijkse activiteiten en/of bij persoonlijke problemen die men ondervindt door het hebben van autisme. Mensen uit de omgeving van de persoon met autisme kunnen betrokken worden bij het proces van begeleiding en coaching.

Door onze kennis van autisme en ons grote inlevingsvermogen in het autistisch denken kunnen wij inzicht krijgen in de oorsprong van het gedrag en de afwijkende reacties van iemand met autisme. Wij kunnen mensen met ASS goed begrijpen en begeleiden door verder te kijken dan hun gedrag en oog te hebben voor hun specifieke wijze van denken en informatieverwerking.

Onze werkwijze kenmerkt zich door een persoonlijke benadering en aanpak van de hulpvraag. Iedere persoon is uniek en hij of zij wordt dan ook op een unieke persoonlijke manier benaderd en begeleid. We gebruiken daarbij diverse methodes en interventies.

Ook voor mensen die in directe relatie staan tot de persoon met autisme kan Autisme Spiegel hulp bieden. Bijvoorbeeld door het geven van adviezen en uitleg over wat autisme in de praktijk betekent voor de persoon met autisme en zijn of haar omgeving.
E-mail of bezoek onze website door op de desbetreffende icoon te klikken.

Organisatie

Naam: Autisme Spiegel

Regio: Veluwe

logo

Rubrieken

- Advies en informatie

- Coaching/begeleiding

Solverwp- WordPress Theme and Plugin

Ga naar de inhoud