SAG

Themabijeenkomst SAG & VAB I Autisme en verborgen intelligentie I 4 oktober 2024

Opnieuw een mooie bijeenkomst! Vrijdag 4 oktober 2024 was de themabijeenkomst ‘Autisme en verborgen intelligentie’ van het  Samenwerkingsverband Autisme Gelderland (SAG) en Vanuit Autisme Bekeken (VAB) bij de CHE in Ede!

We waren blij met de vele aanmeldingen van SAG-partners en VAB-connecties! Tijdens deze inspirerende bijeenkomst hebben Ingrid Claassen, Martine Delfos, Anneke Groot, Maartje Radstaake en Emiel van Doorn elk op hun eigen unieke manier het thema ‘Autisme en verborgen intelligentie’ onder de aandacht gebracht. Vanuit persoonlijke ervaringen, wetenschappelijke inzichten en praktijkvoorbeelden deelden zij waardevolle perspectieven. Grote dank aan hen en aan onze dagvoorzitter Dieuwertje Bleijenberg die het programma op een enthousiaste wijze wist te verbinden!

Tijdens de presentaties verzorgden Ageeth van de Veen en Menah Wellen van ‘Getekend verslag’ een unieke weergave van de ochtend! Hun visuele verslag heeft de hoogtepunten van de dag vastgelegd en nodigt uit om verder te praten over dit onderwerp. Wij bedanken hen en alle anderen die een bijdrage hebben geleverd om van deze dag een succes te maken!

Fijn dat we met zoveel mensen bij elkaar waren voor een inspirerende ochtend en waar tijdens het netwerken mooie, nieuwe connecties zijn gelegd.

Deze bijeenkomst laat de kracht van samenwerking zien om een belangrijk thema als Verborgen Intelligentie onder de aandacht te brengen!

 

 

Solverwp- WordPress Theme and Plugin

Ga naar de inhoud