SAG

Terugblik SAG netwerkbijeenkomsten Oost Veluwe & Oost Gelderland | maart 2023

Donderdag 16 maart en 23 maart 2023 waren de regionale bijeenkomsten van respectievelijk de (SAG) autismenetwerken Oost Veluwe en Oost Gelderland. Een kleine 50 mensen zijn met elkaar in gesprek geweest en er zijn vele nieuwe connecties gelegd!

Aan de verschillende gesprekstafels werd kennisgemaakt met elkaar en elkaars aanbod en was er een levendige uitwisseling rondom verschillende thema’s. Aan bod kwamen onder meer levensloopbegeleiding, inzet van ervaringsdeskundigheid, psycho-educatie, onderwijs. Vooraf ingebrachte vragen werden besproken, er werd kennis en ervaring uitgewisseld en inspiratie opgedaan. De gastlocaties Youngster (Beekbergen) en de Stadskamer/Rondom Autisme (Doetinchem) hebben ons in een korte presentatie meegenomen in de ontwikkelingen en het aanbod op de locatie.

Iedereen bedankt voor zijn/haar komst, inbreng & uitwisseling! En natuurlijk een speciaal dank je wel aan SAG partner Youngster èn de jongeren die ons op 16 maart zo gastvrij welkom hebben geheten, de weg hebben gewezen en koffie/thee en zelfgebakken cake hebben verzorgd! Eveneens een groot dankjewel voor de Stadskamer/Rondom Autisme voor alle gastvrijheid en zelfgemaakte verwennerijen op 23 maart in de kunstkamer!

Reacties: ‘Fijn om zoveel mensen te leren kennen; er hing een leuke sfeer; inspirerend; goede invulling; fijne tijdsduur & locatie; nieuwe inzichten opgedaan t.a.v. de inzet van ervaringsdeskundigen; leuke bijeenkomst met veel kennis; fijn om met gelijkgestemden ervaringen uit te wisselen; leuke ochtend, samenwerking is heel erg belangrijk; zoveel variatie en uitwisseling in zo’n korte tijd; wat een inspirerende bijeenkomst was het weer vanochtend! Fijn om met zoveel verschillende disciplines bij elkaar te komen en te merken dat iedereen eigenlijk dezelfde insteek heeft: kijken wat iemand nodig heeft en proberen daar zo goed mogelijk op aan te sluiten in de geboden begeleiding.’

In april volgen de bijeenkomsten voor de SAG autismenetwerken regio NW Veluwe (Harderwijk) en Zuid Veluwe (Ede). Wil je meer weten of kennis maken? Ik hoor het graag!
Donate van Rijswijk, Coördinator SAG Veluwe & Oost Gelderland | d.vanrijswijk@meesamen.nl | www.autismegelderland.nl

Solverwp- WordPress Theme and Plugin

Ga naar de inhoud