SAG

SAG Jaarplan 2023 | fijne dagen

Voor het SAG jaarplan 2023 klik hier.

Aan het einde van 2022 blikken we terug en kijken vooruit naar het nieuwe jaar…. Er zijn volop ontwikkelingen op het gebied van autisme, vanuit het SAG volgen we deze ontwikkelingen nauw. In 2023 willen we ‘elkaar vinden’ en blijven de verbinding zoeken door elkaar te ontmoeten en kennis èn ervaring te delen. Komend jaar betekent ook een nieuwe periode voor de landelijke autismenetwerken omdat de huidige VWS-subsidie niet is verlengd. Binnen het SAG zoeken we naar een nieuw evenwicht, we hebben ervoor gekozen om de uren coördinatie en secretariaat terug te brengen en (na 4 jaar) een contributieverhoging door te voeren voor de SAG-partners (zie jaarplan). We gaan uit van mogelijkheden en kansen en hebben voor 2023 weer tal van activiteiten in de planning waarmee we de verbinding in ons netwerk voortzetten. Via de mail worden SAG partners hiervoor uitgenodigd en de informatie zal ook op de website van het SAG vermeld worden www.autismegelderland.nl

In januari krijgen alle SAG partners de gelegenheid de Autismewegwijzers 2022 met informatie te checken (informatie volgt), waarna deze versie geactualiseerd wordt naar 2023!

Graag wensen wij jullie hele fijne dagen toe en alle goeds voor een mooi 2023 vol verbinding!

Met vriendelijke groet, Margareth de Boer (coördinator SAG Zuid-Gelderland) en Donate van Rijswijk (coördinator SAG Veluwe en Oost-Gelderland).

 

 

 

Solverwp- WordPress Theme and Plugin

Ga naar de inhoud