SAG

Podcast SAG en uitnodiging livestream op 15 juni

Lancering SAG Podcast Beeldvorming, autisme en vrouwen 15 juni 2022.

De opnames hebben woensdag 25 mei plaatsgevonden. Na een introductie over het SAG netwerk zijn Lianne Greftenhuis en Rianne Jansen (beide actief binnen het SAG) in gesprek gegaan met Lars Sørenson, wat tot een prachtig, open en persoonlijk verhaal heeft geleid.

Deze Podcast is onderdeel van de bijdragen die alle regionale netwerken in Nederland verzorgd hebben voor het landelijk autismenetwerk Nederland.

Het landelijk Autismenetwerk Nederland bestaat uit de coördinatoren van de regionale autismenetwerken. Op 15 juni is er een landelijke coördinatorendag en aan het eind van deze dag wordt tijdens een livestream een websitepagina met sfeerimpressies, podcasts en foto’s gepresenteerd.  In de livestream interviewt Lars Sørensen een aantal coördinatoren en presenteert stukjes uit de filmpjes en podcast die op de website van het landelijke autismenetwerk ‘in de etalage’ staan. Ook worden er in de chat vragen beantwoord.

Je bent van harte uitgenodigd om deze  livestream bij te wonen op 15 juni 2022 van 16:00 – 17:00 uur. Aanmelden is niet nodig. Ben je verhinderd? De livestream kun je op een later moment terug kijken. Voor meer informatie en de terugkijklink zie: Livestream | Autisme Netwerk Nederland (autismenetwerkennederland.nl)

Podcast l  De volledige Podcast met Lianne en Rianne is vanaf 15 juni terug te vinden op de site van het SAG www.autismegelderland.nl en op de site van het landelijk autismenetwerk www.autismenetwerkennederland.nl Een echte aanrader om te luisteren en te delen!

220615 SAG Podcast Beeldvorming, autisme en vrouwen

Solverwp- WordPress Theme and Plugin

Ga naar de inhoud