SAG

Podcast: het Ouderperspectief bij zorgintensieve kinderen

Het Ouderperspectief bij zorgintensieve kinderen

Marjan de Lange is mede onderzoeker ‘Ketenbreed leren’. Kathinka Bruinsma is via ‘Netwerk Beter Samen’ inzetbaar als trainer en adviseur. Samen geven ze de masterclass ‘laat je raken’.  Hoe breng je leefwerelden en perspectieven samen? In deze podcast van Dannie Siebers wordt kennis uit het onderzoek ‘Ketenbreed leren’ gecombineerd met persoonlijke en professionele ervaring.

Mijn naam is Dannie Siebers: (Familiervaringsdeskundige SAG Gelderland, werkzaam geweest in onderwijs, omroep, begeleider Mcdd).

Als verhalenzoeker ga ik voor Balans, vereniging voor ouders, op zoek naar ervaringen en kennis rond het thema ‘Ouderperspectief’.

Welke impact heeft het hebben van een zorgintensief kind voor ouders? En welke steun en begeleiding hebben ouders nodig? Ik neem daarbij mijn eigen ervaringskennis als ouder én mijn nieuwgierigheid mee, om tijdens gesprekken de diepte in te gaan.

Deze podcast is bedoeld voor een breed publiek. Voor ouders maar bijvoorbeeld (vooral) ook voor medewerkers in het onderwijs en de zorg. Samen kunnen wij met aandacht en respect naar elkaar het beste uit onze kinderen halen.

Hierbij de link naar de Podcast.

 

 

Solverwp- WordPress Theme and Plugin

Ga naar de inhoud