SAG

SAG Webinar Autisme en emoties | Ivo Ketelaar

Wie organiseert het?
SAG

Voor wie

Dit Webinar richt zich op mensen met autisme, hun ouders/naasten, vrijwilligers, professionals en geïnteresseerden

Prijs

€0.00

Datum

1 november, 2022

19:30 - 21:00

Beschrijving
Ivo Ketelaar:
'Mijn project Hoe Kijkt Autisme gaat om het tonen van beleving en emoties van mensen met autisme. Emoties waarvan wordt gezegd dat mensen met autisme die niet hebben. Die emoties zijn er wel degelijk, maar vaak zijn ze onzichtbaar voor de buitenwereld. Ik ga die emoties tonen in Hoe Kijkt Autisme. Hiermee probeer ik mensen met en zonder autisme dichter bij elkaar te brengen. Het is mijn bedoeling kennis over en begrip voor autisme op een persoonlijke manier te vergroten.'

Algemene informatie
Dit Webinar geeft een goed beeld van de gevoelswereld van iemand met autisme. Aan de hand van fotobeelden uit het project Hoe Kijkt Autisme vertelt Ivo over emoties bij mensen met autisme. Hoe kijkt iemand met autisme naar de alledaagse werkelijkheid en welke emoties kunnen beelden bij mensen met autisme oproepen. Hoe reageren anderen daar weer op, hoe verloopt de communicatie? Na zijn lezing zal Ivo ingaan op een aantal vragen.


Hoe meld je je aan?
Aanmelden is niet nodig. Inloggen kan vanaf 19.00 uur via deze link https://us06web.zoom.us/j/87927958421?pwd=aXg4ZlZmVTRxZzFRa0JmMC8ydkFRdz09 (Link kopiëren en plakken naar Google als deze niet werkt). Er is ruimte voor maximaal 500 mensen, log op tijd in, vol is vol!

Locatie
•• Dit is een online evenement ••

E-mail: d.vanrijswijk@meeveluwe.nl

Voor wie

Dit Webinar richt zich op mensen met autisme, hun ouders/naasten, vrijwilligers, professionals en geïnteresseerden

Prijs

€0.00

Datum

1 november, 2022

19:30 - 21:00

Solverwp- WordPress Theme and Plugin

Naar de inhoud springen