SAG

SAG Webinar Autisme en emoties | Ivo Ketelaar | 1 november 2022- 19.30- 21.00 uur

Dit Webinar richt zich op mensen met autisme, hun ouders/naasten, vrijwilligers, professionals en geïnteresseerden en wordt u aangeboden door het Samenwerkingsverband Autisme Gelderland (SAG).

Ivo Ketelaar:

‘Mijn project Hoe Kijkt Autisme gaat om het tonen van beleving en emoties van mensen met autisme. Emoties waarvan wordt gezegd dat mensen met autisme die niet hebben. Die emoties zijn er wel degelijk, maar vaak zijn ze onzichtbaar voor de buitenwereld. Ik ga die emoties tonen in Hoe Kijkt Autisme. Hiermee probeer ik mensen met en zonder autisme dichter bij elkaar te brengen. Het is mijn bedoeling kennis over en begrip voor autisme op een persoonlijke manier te vergroten.’

Dit Webinar geeft een goed beeld van de gevoelswereld van iemand met autisme. Aan de hand van fotobeelden uit het project Hoe Kijkt Autisme vertelt Ivo over emoties bij mensen met autisme. Hoe kijkt iemand met autisme naar de alledaagse werkelijkheid en welke emoties kunnen beelden bij mensen met autisme oproepen. Hoe reageren anderen daar weer op, hoe verloopt de communicatie? Na zijn lezing zal Ivo ingaan op een aantal vragen. Voor de uitnodiging met de link om deel te kunnen nemen: klik hier.

Over Ivo

Ivo is professioneel fotograaf en heeft autisme. Met zijn project Hoe Kijkt Autisme wil hij mensen met en zonder autisme dichter bij elkaar brengen en verbinden. Hij houdt foto-exposities, lezingen, workshops, wandelingen en Webinars over en rondom autisme in binnen-en buitenland.

Solverwp- WordPress Theme and Plugin

Ga naar de inhoud